Sebze Demi Glace Sos

  Vegan ve vejetaryenlerin süt ve süt ürünleri kullanmadan aynı lezzeti yakalayabilecekleri “Sebze Demi Glace” sos ve bu sos ile hazırladığımız, makarnanın bütün aromasını...   Devamını Okuyun...

MUTFAĞIN SAĞ KOLU; BULAŞIKHANE BÖLÜMÜ

Mutfakta iyi planlanmamış bir Bulaşıkhane bölümü olduğunu hayal edebiliyor musunuz? İçeride oluşabilecek karmaşa ve aksaklıklar eminim gözünüzün önüne gelmiştir. Bulaşıkhane bölümü sadece mutfak departmanını...   Devamını Okuyun...

HERKES YİYECEK VE İÇECEK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞABİLİR Mİ?

Lüks oteller, şık restoranlar, havalı barlar… Kim istemez ki böyle yerlerde çalışmayı? Hizmet vermek hangi sektörü ele alırsak alalım zor bir iş. Hele bir...   Devamını Okuyun...

Mezgit Buğulama Tarifi

    USLA (Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi) Eğitmen Şef Efe Önoğlu sizlerle, kış pazarlarında kolayca bulabileceğiniz malzemelerden, pratik, lezzetli ve bir o kadar...   Devamını Okuyun...

GAMBERO ROSSO & USLA İŞBİRLİĞİ İLE “İTALYAN MUTFAĞI UZMANLIK EĞİTİM PROGRAMI” ARTIK TÜRKİYE’DE

İtalyan yiyecekleri, İtalyan şarapları ve İtalyan yaşam tarzının 28 yıldır 1 numaralı multimedya ve eğitim kurumu Gambero Rosso, dünyanın 4 kıtasında 25 yıldır ağırlama...   Devamını Okuyun...

Kağıtta Rezeneli Somon Tarifi

Şefimizin Kağıtta Rezeneli Somon tarifi mutfağınızın en kral lezzetlerinden biri haline gelecek. Malzemeler 1 Kök rezene 1 adet renkli biber 1 defne yaprağı 1...   Devamını Okuyun...

2015 Yılının En Trend Lezzetleri

USLA / Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi eğitmen şeflerinden Efe Önoğlu, 2015 yılının mutfak trendlerini, lezzet tutkunları ile paylaştı

“Kör Tadım” Yarışmasında Burs Kazanan İsim Belli Oldu!

27 – 29 Kasım tarihleri arasında Sirha fuarındaki standımızda gerçekleştirdiğimiz “Kör Tadım” yarışmamızın merakla beklenen %100 burs kazanan ismi belli oldu. “Kör Tadım” yarışmasında...   Devamını Okuyun...

ULUSLARARASI YEMEK FOTOĞRAFLARI GÜNÜNDE USLA VE SEREN DAL SERGİSİ

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen ve her yıl 13 Kasım’da kutlanan International Food Photography Day ( Uluslararası Yiyecek Fotoğrafı Günü) her sene dünyanın farklı...   Devamını Okuyun...

Tolgahan Genç – Kitchenette ( Profesyonel Aşçılık)

1.Biraz kendinizden bahseder misiniz? Okul hayatımı bitirdikten sonra bar sektörüne giriş yaptım. Orada tanıştığım şef sayesinde mutfağa ilgim oluştu ve bu işin okulunu okumaya...   Devamını Okuyun...

  • Workshoplarımız

    • Sokak Lezzetleri

      25 Mayıs 2017
      19:00 - 23:00

      Sokak Lezzetleri — Tarih:25.05.2017 Saat:19:00-23:00 Bilgi:Sokağın Lezzetlerini, pratik kolay ve üstelik sağlıklı bir şekilde mutfağınıza taşıyoruz. Neler Öğreneceksiniz? Sosisli (Karamelize Soğan, Kayısılı Hardal, Hızlı...   Devamını Okuyun...

    • Sokak Ekmekleri

      26 Mayıs 2017
      14:00 - 18:00

      Sokak Ekmekleri — Tarih:26.05.2017 Saat:19:00-23:00 Bilgi:Çıtır çıtır Simitler, Bageller ve Pretzeller evimizin vazgeçilmez lezzetleri olacak.  Gelin beraber sokak ekmeklerini evimizin mutfağında sevdiklerimiz için birlikte...   Devamını Okuyun...

    • Sushi

      26 Mayıs 2017
      19:00 - 23:00

        Sushi — Tarih:26.05.2017 Saat:19:00-23:00 Bilgi:Sushi’nin nasıl yapıldığını ve tüm inceliklerini öğrenmek istiyorsanız, bu atölyeyi sakın kaçırmayın… Neler Öğreneceksiniz? California Roll Ebi Nigiri Temaki...   Devamını Okuyun...

  • İletişim Bilgilerimiz

    USLA

    Avni Dilligil sok. No:12 PK. Mecidiyeköy, İstanbul 34394 Türkiye
    Tel: +90 212 211 8752 Fax: +90 212 211 7374

© 2016 All rights reserved. Tasarlayan ve Uygulayan NoviArt